De zomerse vakantieperiode voor Nederland zit er alweer een tijdje op. Dat betekent dat wij als schoonmakers van BDG Nederland BV weer gewoon onze werkzaamheden kunnen gaan uitvoeren. Immers, de landelijke ‘vakantieperiode’ betekent dat onze collega’s in heel Nederland in verschillende periode met vakantie waren en wij dit gezamenlijk met onze vaste collega’s en vakantiekrachten hebben opgepakt.

Voor veel van onze collega’s was dit echter rennen, vliegen en soms van ’s morgens vroeg tot ’s avonds laat de werkzaamheden uitvoeren. Op al deze collega’s konden we een beroep doen wanneer er onverwacht toch nog een ‘vacature’ planmatig opgevuld moest gaan worden. Voor al deze collega’s  dan ook een welgemeend ‘dankjewel’ voor de flexibele inzet en extra betrokkenheid wanneer dit nodig was afgelopen periode!

Schouders eronder
Voor ons als organisatie is het bovendien fijn om te constateren dat de sfeer bij de werkzaamheden, maar ook de ‘samen de schouders eronder’-mentaliteit eigenlijk verankerd is bij de collega’s waarop een beroep werd gedaan.

Sfeer en collegialiteit
De visie van BDG Nederland BV is dat werken leuk moet zijn, waarbij sfeer, plezier maar ook echte collegialiteit aanwezig moeten zijn. Zodat iedereen optimaal kan, maar ook wil presteren. Met dit als doel krijg je opdrachtgevers die dit weten te waarderen en waarbij onze medewerkers dus ook echt een onderdeel zijn van hun ‘corebusiness’ en niet slechts ‘onbekenden’ die na kantoortijd als bezige bijtjes in- en uitvliegen. Nee, het zijn collega’s die vol passie en enthousiasme elke keer weer een optimale presentatie willen leveren. Met als einddoel een tevreden opdrachtgever!
Als schoonmaakorganisatie zijn we vaak een sluitpost van de begroting.
Maar juist in de vakantieperiode laten onze mensen met hun inzet en betrokkenheid zien dat we er eigenlijk voor zorgen dat alles ‘gewoon’ doorloopt en iedereen ‘gewoon’ op vakantie kan gaan omdat wij ‘gewoon’ onze werkzaamheden blijven uitvoeren.

briljantgroep.nl