BARNEVELD - Ook BAS Barneveld is aangesloten bij het groeiende zakelijke netwerk van SDVB.  Het bekende Barneveldse restaurant wordt gerund door Lyanne van den Berg en Albert Hotzky, die een enthousiast team van medewerkers aansturen.

Het lidmaatschap bij SDVB is voor BAS niet meer dan vanzelfsprekend, vindt Lyanne. “Inmiddels heb ik wat evenementen bezocht. Vooral bedrijfsbezoeken vind ik interessant. Even een kijkje achter de schermen van een bedrijf, daar word je altijd wijzer van. En natuurlijk is het leuk om andere ondernemers te ontmoeten. Ik kom veel oude bekenden tegen, maar ontmoet ook steeds weer nieuwe mensen. Dat houd je in beweging en zo krijg je steeds weer nieuwe inspiratie en input. Echt een club waar je met meer energie weggaat dan dat je er binnenkwam.”

Simply the best
Robuuste serveerplanken, grote hangende dry aged lendes, een braziliaanse grill, een whisky lounge met de lekkerste single malts: het stoere restaurant in het dorpscentrum, pal naast het gemeentehuis, heeft in de afgelopen jaren definitief een plek veroverd in Barneveld. “Vanaf dag 1 willen we ‘simply the best’ zijn. Niet gemiddeld, maar de beste in wat we doen en ons duidelijk onderscheiden van andere horecagelegenheden in Barneveld door met eten terug te gaan naar de basis. Comfort food van hoge kwaliteit met pure smaken. En dat is gelukt, ook voor onze zakelijke klanten. Eten en drinken brengt mensen samen en biedt de mogelijkheid om aan relaties te werken. Hier dragen wij graag ons ‘steentje’ aan bij.”

www.bas-barneveld.nl