BARNEVELD - Midden op industrieterrein Harselaar is sinds kort een bouwkavel vrijgekomen. Het gaat om de voormalige locatie van Akapp-Stemman aan de Nijverheidsweg 14. Om de herontwikkeling te stimuleren is een kant-en-klaar bouwplan ontwikkeld voor de kavel.

,,Het is een perfecte locatie, centraal op Harselaar en dicht bij de A1. Alleen het pand dat er stond was qua uitstraling en indeling verouderd en voldeed niet meer aan de arbo- en brandweervoorschriften. Na een grondige analyse bleek het aantrekkelijker om het pand te slopen dan om te renoveren”, meldt Gerben Hartkamp van Midden Nederland Bedrijfsmakelaars.
Het vrijgekomen kavel is circa 5.280 m² groot en mag bedrijven huisvesten in de milieucategorie 2 t/m 4.2. Een koper kan eventueel gebruikmaken van een kant-en-klaar bouwplan. Het gaat daarbij om een hoogwaardig en duurzaam bedrijfsgebouw van circa 3.700 m² (b.v.o.) en een kantoorruimte van circa 235 m² (b.v.o.), met een uitbreidingsmogelijkheid tot circa 500 m². Het bouwplan is al goedgekeurd door de Welstand en er is tevens een bouwofferte op hoofdlijnen beschikbaar. Hartkamp: ,,Als je wilt kan je dus morgen starten met de bouw.”

Meer informatie over het kavel en bouwplan is te vinden op www.mnm-bog.nl. ,,Wilt u ook deskundig advies over uw leegstaande vastgoed? Onze bedrijfsmakelaars brengen graag voor u in kaart of de meerkosten van sloop- en herbestemming voor u opwegen tegen de kansen die een nieuw pand biedt.”

mnm-bog.nl