BARNEVELD - Belangrijkste gespreksonderwerp bij Jigler op maandagochtend? Voetbal! De Barneveldse specialist op het gebied van personeelsbeheer heeft heel wat sportieve fanatiekelingen in het team, waaronder een flink aantal die bij SDVB spelen.

Over zijn eigen voetbalprestaties kan Jigler-oprichter en directeur Gerwin van den Berg niet meepraten, maar desondanks sponsort zijn onderneming met veel plezier de vereniging, vertelt hij. “De gemiddelde leeftijd van onze collega’s is rond de dertig, en een groot aantal van hen speelt regelmatig een potje voetbal in clubverband. Onder andere in Otterlo, Lunteren en Stroe, maar ook in Barneveld. Henk-Jan Hofland bijvoorbeeld, die niet alleen als vicevoorzitter actief is binnen het bestuur van SDVB, maar ook in het ‘derde’ speelt. De gangbare policy bij Jigler is: zijn er collega’s actief bij een club, dan dragen we graag ons steentje bij.”

Personeelsoplossingen
Bij SDVB al vijftien jaar zelfs. Eerst onder de naam van moederbedrijf P-services. Sinds vijf jaar met het label Jigler, dat specialist is in alles wat met personeelsbeheer te maken heeft. Met drie vestigingen (naast Barneveld heeft Jigler kantoren in Heerenveen en Oss) is Jigler een snelgroeiende en gezonde onderneming die landelijk opereert, vertelt Gerwin.

Elke dag zetten de collega's zich in voor het uitzenden van vakspecialisten in transport en techniek, ondernemers ontzorgen met payroll, salarisadministratie, HR-advies en verzuimbeheer én het verzorgen van backofficedienstverlening voor uitzendbureaus.

Aanstormend talent om het team in Barneveld te komen versterken is welkom, aldus Gerwin. “Ambitieuze salescollega's of accountmanagers bijvoorbeeld. En nee, je hoeft niet per se van voetbal te houden, maar de verhalen erover aanhoren, daar ontkom je waarschijnlijk niet aan!”

www.jigler.nl