VOORTHUIZEN - Ontspannen je bedrijf, producten, diensten of visie presenteren voor een grote groep. Op een natuurlijke manier een verkoopgesprek of pitch voeren. Dat kan je leren, is de overtuiging van Gabrielle Dik van Stagecall.

De Voorthuizense presentatietrainer organiseert in 2015 diverse trainingen en workshops. Het gaat zowel om presentatietrainingen met open inschrijving als in company workshops en trainingen. Ze zijn geschikt voor onder meer ondernemers, directeuren, managers en sales medewerkers en er zijn speciale tarieven voor zzp’ers. Daarnaast verzorgt Dik in-company trainingen, workshops en individuele presentatiecoaching. Tot de opdrachtgevers van Stagecall behoren onder meer HSO, Infor, EO, CHE en Routit.

,,Je leert geen trucjes, maar gaat aan de slag met jouw natuurlijke spreekstijl en persoonlijke kwaliteiten. Het gaat erom dat je ontspannen en jezelf bent als je spreekt, gelooft in je boodschap en in verbinding bent met je luisteraars. Dan komt de boodschap het beste over. Uiteraard is er ook aandacht voor de opbouw van een verhaal, de positie van je luisteraars, het gebruik van visuele middelen en het kernachtig neerzetten van je boodschap.”

stagecall.nl