Startersdagen.com organiseert in samenwerking met de gemeente Barneveld, Rabobank Gelderse Vallei en Interpolis op 21 september een gratis startersevent bij de Meerwaarde in Barneveld. Oriënterende starters en beginnende ondernemers kunnen er terecht voor onder andere kennissessies en workshops.

“In de eerste jaren van het opbouwen van je eigen onderneming komt er veel op je af. Startersdagen.com biedt hulp en komt met waardevol advies, kennis en inspiratie op het gebied van onder andere: bedrijfsontwikkeling, financiën en kredieten, klanten vinden, binden en behouden, (online) marketing en communicatie, merkenrecht, het schrijven van een ondernemingsplan en regelgeving waar je als starter mee te maken hebt", aldus de organisatie.

Afwisselend programma
De startersdag is niet alleen bedoeld voor wie nog een bedrijf wil gaan beginnen. Het programma is juist ook waardevol voor ondernemers die net of al enkele jaren actief zijn en de volgende stap willen zetten met hun bedrijf. Het startersevent begint om 17.30 uur met een voorprogramma dat wordt afgetrapt met een broodjesbuffet. Daarna volgt een speeddate ronde, waarin je kenismaakt met regionale kennispartners die je bedrijf verder kunnen helpen. Ook kun je de haalbaarheid van je bedrijfsdroom laten toetsen.

Spreker Timo Kruft
De officiele opening van het startersevent vindt plaats tussen 18.45 en 19.15 uur. Bezoekers kunnen dan informatie inwinnen op de startersmarkt en deelnemen aan een eerste ronde van seminars en workshops. Om 20.30 volgt een keynotesessie met de Voorthuizense ondernemer Timo Kruft, eigenaar van de TeKa Groep. De TeKa Groep is één van de 250 snelstgroeiende scale-ups van Nederland en koploper als het gaat om circulair ondernemen. Na een tweede ronde seminars en workshops wordt het startersevent rond 21.30 uur afgesloten.

Aanmelden
Het startersevent is gratis te bezoeken, maar deelnemers moeten zich wel vooraf aanmelden. Dat kan via starterdagen.com/barneveld2019