KOOTWIJKERBROEK –  Als gecertificeerd behandelaar heeft Christa Dörfel, eigenaar van Massagepraktijk Christal, de nodige trainingen gevolgd en is gespecialiseerd in verschillende massagetechnieken.

“In mijn massagepraktijk komen mensen tot rust. Met een heerlijke geur, relaxte muziek en een aangename sfeer even helemaal niets, behalve ontspannen en genieten. Als masseur behandel ik verschillende soorten mensen: van zwangere vrouwen en drukke ondernemers, tot hardwerkende zzp’ers en oudere mensen. Als gecertificeerd behandelaar heb ik de nodige trainingen gevolgd en ben ik gespecialiseerd in verschillende massagetechnieken. Naast de klassieke massage kan je bijvoorbeeld denken aan een hotstone-, bamboe-, of bindweefselmassage. Jaarlijks volg ik een cursus om mezelf te blijven ontwikkelen, vorige maand volgde ik bijvoorbeeld een cursus zwangerschapsmassage. Ik neem altijd een uur tot anderhalf uur de tijd voor een complete behandeling.”

“Bovendien geef ik stoelmassages op locatie, op kantoor bijvoorbeeld. Ik neem hiervoor een speciale behandelstoel mee. In een ontspannen ‘hanghouding’ behandel ik in twintig tot dertig minuten de nek, schouders, arm, hoofd en rug. Een stoelmassage heeft een positief effect op de gezondheid en het welbevinden van medewerkers. Fysieke klachten en psychische vermoeidheid kunnen zelfs flink verminderen! Bovendien wordt een massage op het werk door medewerkers beschouwd als een welverdiend schouderklopje van de werkgever. Het is echt een blijk van waardering.”

‘’Of je nou veel zit of juist zwaar fysiek werk doet: een massage is een heilzame manier om beter in je vel te zitten. Hopelijk tot snel in mijn praktijk! Als u meer wilt weten of een afspraak wilt maken, neem dan gerust een kijkje op mijn website.

www.christalmassagepraktijk.nl