BARNEVELD - De Grootste VrijMiBo van Barneveld is vrij toegankelijk, maar wie zeker wil zijn van een plekje met zijn of haar team, kan zich inschrijven via de website van de Smaak en Sfeerdagen.

Inmiddels zijn er tientallen  aanmeldingen binnen van bedrijven die een eigen tafel willen tijdens deze VrijMiBo op vrijdag 13 september. “Maar er is nog ruimte”, aldus de organisatie. De VrijMiBo wordt officieel geopend door burgemeester Jacco van de Tak en staat in het teken van bedrijvige gezelligheid. Ondernemers en hun teams zetten op deze vrijdagmiddag het Raadhuisplein op zijn kop voor een vrolijk VrijMiBo-festival met BBQ-specialiteiten en de lekkerste drankjes. De muzikale omlijsting is van Mark Dokter’s Single Fuifje die bezoekers graag laat grabbelen in zijn bakken vol vinyl. “Het belooft weer een geweldige editie te worden”, aldus de organisatie. De dag erna, op zaterdag, vindt Barnevelds Biggest BBQ plaats, een vergelijkbaar concept voor algemeen publiek.

Tijdens de VrijMiBo is een eigen tafel reserveren niet verplicht. Het staat belangstellenden vrij om aan te komen lopen zonder reservering. “Er is genoeg ruimte op het Raadhuisplein”, aldus de organisatie.

www.smaakensfeerdagen.nl