In dit snel evoluerende digitale tijdperk is het bijhouden van de laatste trends en technieken van essentieel belang om succesvol te zijn in de online wereld. Of je nu een ondernemer bent die zijn bedrijf online wil laten groeien, een marketeer die zijn vaardigheden wil verbeteren of gewoon geïnteresseerd bent in de fascinerende wereld van online marketing, onze cursussen helpen je jouw kennis en vaardigheden naar een hoger niveau te tillen.

Het ontstaan van de NeoSEM Academy
Het algoritme van zoekmachines zoals Google ondergaat voortdurend wijzigingen om de relevantie en kwaliteit van zoekresultaten te verbeteren. Je kennis bijspijkeren is dus nooit een slecht idee en een must als je in de onlinemarketingwereld zit! Uit dit idee is NeoSEM Academy ontstaan. We willen onze kennis graag met jullie delen en hebben hiervoor een aantal mooie cursussen ontwikkeld.

Voor wie is de NeoSEM Academy er?
Wil jij je kennis bijspijkeren over SEO, copywriting, SEA, social of Google Analytics 4? Dan is NeoSEM Academy er voor jou! Of je nu beginnend bent binnen online marketing of al een stuk meer ervaring hebt, we bieden cursussen aan op alle niveaus. Daarnaast zorgen we ervoor dat de cursus goed bij jou past, of je nu al jaren je eigen onderneming hebt of bijvoorbeeld al even werkt als online marketeer.

Hoe ziet zo’n cursus eruit?
Je kan bij ons terecht voor een training voor jouw hele bedrijf, jouw marketingteam of puur voor jezelf. Wie er ook bij ons langskomt, wij stemmen de training af op jouw behoefte. We stemmen de training ook op jouw bedrijf af. Heb je van tevoren al bepaalde vragen over jouw onlinemarketingstrategie? Stuur deze dan voor de cursus naar ons op. De training wordt in principe bij ons op kantoor gegeven, maar wij kunnen natuurlijk ook een in-companytraining geven!

Wil je jouw onlinemarketingkennis naar een hoger niveau tillen met één van onze cursussen? Neem dan contact met ons op door te bellen naar 0342-786925 of te mailen naar info@neosem.nl.

Jason Wu (06 - 1790 6408) is online marketing consultant bij NeoSEM. Dagelijks helpt hij ondernemers meer uit hun webshop of site te halen.

www.neosem.nl