BARNEVELD – Ben je op zoek naar een stijlvolle deur? Grote kans dat je slaagt bij Top Deuren. Het bedrijf op De Valk beschikt namelijk over de grootste deurenshowroom van Midden-Nederland.

Het assortiment omvat honderden deuren. Van binnen- tot buitendeuren en van houten deuren tot stalen deuren. Ze zijn er bovendien in verschillende prijsklassen en tal van stijlen. Modern, industrieel, landelijk, tijdloos of juist klassiek; de keuze is zeer groot. Bovendien is maatwerk mogelijk. En ook voor deurbeslag, hang- en sluitwerk en kozijnen ben je aan de Voltastraat op het juiste adres.

Het Barneveldse bedrijf beschikt over een eigen importlijn en levert daarnaast deuren van verschillende fabrikanten. Top Deuren bedient daarmee zowel de particuliere als de zakelijke markt. Tot de zakelijke opdrachtgevers behoren onder meer bouwbedrijven, chaletbouwers, zzp’ers, timmerfabrieken en interieurarchitecten uit de wijde regio.

Ruime voorraad
Ze vinden het prettig dat Top Deuren een ruime voorraad aanhoudt, waardoor er snel geschakeld kan worden. Ook kan de Barneveldse deurenspecialist hen ontzorgen met een maatwerkvoorstel voor een nieuwbouwproject of brandwerende, stralingswerende en inbraakwerende deuren leveren. Zakelijke opdrachtgevers sturen bovendien vaak hun eigen klanten naar Top Deuren. “Wij ontzorgen ze door het adviestraject over te nemen, de maatvoering af te stemmen en de offerte te maken. Dat scheelt aannemers veel tijd”, aldus Corné Goudriaan.

In de showroom van Top Deuren kunnen de klanten van aannemers en andere consumenten op hun gemak verschillende deuren bekijken en krijgen ze deskundig advies. “We horen vaak dat mensen het prettig vinden dat ze bij ons niet uit een folder hoeven te kiezen, maar je de deuren hier kunt zien en vergelijken”, zegt René Goudriaan.

Klant op één
Top Deuren is opgericht in 1993. In 2019 namen Corné en René het Barneveldse bedrijf over. Inmiddels hebben de twee ondernemende broers uit Ede hun draai volledig gevonden. Waar ze waarde aan hechten? Dat is in de eerste plaats een klantgerichte houding. Corné: “De klant staat bij ons echt op één. Je kunt op veel plekken een deur kopen, maar wij willen dat je dat bij ons op de prettigste manier doet. We nemen de tijd in de showroom, hebben onze website vernieuwd om het online bestelgemak te vergroten; zo zetten we steeds stappen om het uitzoeken van een deur nog prettiger te maken.”         

www.topdeuren.nl