BARNEVELD - Organisatie en betrokkenen van het TOP-event op 12 oktober in het Schaffelaartheater zijn er klaar voor.

Dat meldt Karelien Druijff en Henny Blokhuis namens de organisatie. ,,Er zit veel positieve energie in onze genomineerden, de juryleden, de leden van de voordrachtscommissie en uiteraard onze sponsoren. Een leuk voorbeeld is onze sponsor ROCA12. De filmafdeling van het ROC heeft twee creatievelingen ingezet om een ‘Talent Tour’ te houden. Dat houdt in dat ze een film maken bij drie van onze sponsoren waarmee ze jong talent in beeld gaan brengen.’’ De ‘Talent Tour’ gaat langs JonkerFieret, De Rabobank Gelderse Vallei en het Schaffelaartheater om te laten zien hoe deze bedrijven met jong talent omgaan. 

Een andere TOP-noviteit is de Peugeot 108TOP die Auto Versteeg Buurman ter beschikking heeft gesteld aan de organisatie van TOP. ,,Deze auto is prachtig beletterd in samenwerking met Van Iwaarden Artwork en wordt trots rondgereden bij de verschillende netwerkevenementen die voorafgaand en na afloop van de 12de oktober plaatsvinden. Erg leuk om te zien met hoeveel enthousiasme het evenement gedragen wordt,’’ aldus de organisatie.

De uitreiking van de awards is op maandag 12 oktober in het Schaffelaartheater. Kaarten voor het evenement zijn nog verkrijgbaar via de website topbarneveld.nl