BARNEVELD -  Tosch Automatisering & Security is al bijna tweeëntwintig jaar totaalleverancier van ICT voor MKB-bedrijven. De afgelopen jaren bedienden ze hun klanten vanuit De Briellaerd, maar inmiddels zijn ze uit hun jasje gegroeid. Sinds 9 juli doen ze hun werk in een ruim, nieuw pand op de Harselaar. Daan Morren: “Het is voor ons een perfecte plek. Dicht bij onze klanten en met goede aanrijroutes voor (nieuw) personeel.”

Heb je iets nodig op het gebied van ICT? Dan ben je bij Tosch aan het goede adres. Met een breed pakket aan diensten, zoals Beheer & Support, Microsoft 365, Telefonie en Cybersecurity, bedient Tosch inmiddels zo’n 350 bedrijven. Dat klantenbestand groeit gestaag door, net als het aantal personeelsleden. Daan Morren: “Op een gegeven moment kun je er niet meer omheen. Het pand aan de Koolhovenstraat werd te klein om er nog fijn met z’n allen te werken.” 

Tosch was in eerste instantie op zoek naar een pand met meer ruimte. Niet alleen voor het huidige personeel, maar ook voor nieuwe collega’s. Daan vertelt: “We hebben momenteel zeven vacatures openstaan. Vanwege dat laatste vonden we goede aanrijroutes belangrijk, zo kwamen we uit op de Harselaar. We zitten nu precies tussen station Barneveld Noord en de A1. Perfect voor nieuwe medewerkers elders uit het land.”

De extra vierkante meters zijn voor Tosch ook belangrijk om ontmoetingsruimtes te creëren. Daan: “We hebben hier nu een ideale plek om klanten te ontvangen, evenementen te organiseren en lezingen te geven. Momenteel doen we inspiratiesessies over de transitie naar de cloud. Dus, hoe zet je de cloud effectief in om je bedrijf verder te helpen? Er is zoveel meer mogelijk dan veel mensen weten.”

Medewerkers van Tosch zijn laaiend enthousiast over de nieuwe werkplek. Ook komen er veel leuke reacties van klanten en nieuwe buren. Daan: “We vinden het altijd leuk als mensen langskomen. Iedereen is van harte welkom voor een bezoek en een kop koffie.”

www. tosch.nl