BARNEVELD - Coffee@Work biedt een totaalconcept aan. Applicatie-ontwikkelaar iOnline is één van de klanten die naar alle tevredenheid gebruikmaakt van deze all-in dienst.

Ruim zeven jaar is iOnline al klant bij Coffee@Work. Inmiddels heeft de vertrouwde instant-automaat plaatsgemaakt voor twee C@W Intenso Espresso’s. Met één druk op de knop worden werknemers en klanten getrakteerd op een geurige kop versgemalen koffie.
Over zijn keuze voor Coffee@Work is directeur Marco Groenendijk heel duidelijk: ,,Ik kies een leverancier die voor kwaliteit gaat en die levert wat ik verwacht. Voor Coffee@Work telt de omvang van het bedrijf niet mee, zo ga ik ook om met mijn klanten. Groot of klein, van belang is alleen dat men online kansen ambieert.” Het totaalconcept van Coffee@Work houdt niet op bij de verkoop van de koffieautomaat. Naast ingrediëntenlevering worden onder meer de installatie, service, preventief onderhoud en het verhelpen van storingen volledig verzorgd. Groenendijk: ,,Ik kan er ook voor kiezen om de koffie bij de plaatselijke supermarkt te halen, maar dan kan ik niet de service verwachten die ik nu krijg. If you pay peanuts, you get monkeys.”

coffeeatwork.nl