KOOTWIJKERBROEK - Giselle Fraanje runt sinds 2018 haar eigen kapsalon, die achter haar woning ligt. Zo kan ze haar werk op een goede manier combineren met haar gezin. 

'Ik run sinds 2018 mijn eigen kapsalon, die achter onze woning ligt. Zo kan ik mijn werk op een goede manier combineren met mijn gezin. Ik ben iemand die houdt van uitdagingen en heb mezelf tot doel gesteld om drie cursussen per jaar te volgen. Op die manier hou ik mijn vakkennis bij en kan ik mijn kappersvaardigheden verder ontwikkelen. Zo heb ik een specialisatie gevolgd in bruidswerk, kleuren en krullen, én heb ik een barbercursus gevolgd.”

“In het verlengde hiervan ben ik me gaan verdiepen in hoofdhuidproblemen. Je denkt dan waarschijnlijk meteen aan roos, omdat dit het bekendste probleem is. Maar ook psoriasis en eczeem zijn veelvoorkomende hoofdhuidproblemen. Het is ontzettend waardevol om mensen die hier last van hebben echt te kunnen helpen en om concrete resultaten te boeken. Ik ben ook van plan om de opleiding tot Skin Expert te volgen, waarbij je kankerplekjes op de hoofdhuid vroegtijdig leert herkennen.”

“Mijn klantenkring is heel gevarieerd. Van jong tot oud, mannen en vrouwen, bruiden en hun gasten: iedereen is hier welkom. Ze komen soms van ver, ik heb zelfs een klant die uit België naar me toe komt rijden. Maar ook hier in Kootwijkerbroek weten mensen me steeds beter te vinden. Ik zie ernaar uit om nog veel meer klanten uit mijn eigen dorp te verwelkomen. Op afspraak ben ik overdag open op maandag en dinsdag en 's avonds op woensdag en donderdag.”

instagram.com/hairandtherebygiselle