BARNEVELD - Van Delen Telecom uit Barneveld is KPN Business Excellence partner geworden, waarmee het telecombedrijf het complete KPN-dienstenportfolio kan aanbieden, met de service van een lokale leverancier.

Vast, mobiel, data en ICT-diensten: veel bedrijven zoeken één totaalleverancier, liefst met snelle en persoonlijke service, meldt Van Delen Telecom BV uit Barneveld. Als ‘KPN Excellence partner’ levert Van Delen advies, aankoop, levering, installatie en service van het complete KPN-dienstenportfolio.

?“De Excellence-strategie is servicegericht en persoonlijk”, zegt Corné van Delen, directeur van Van Delen Telecom. “De klant hoeft niet langer te schakelen tussen KPN en leveranciers voor telecom en ICT, maar kan terecht bij ons, als Excellence Business Partner, voor het complete pakket. Bijvoorbeeld beveiligde centrale dataopslag, mobiel werken op tablets en smartphones en KPN ÉÉN als totaaloplossing. 100 procent lokaal en met de 24/7-servicedienst die men van Van Delen Telecom gewend is.”

www.vandelentelecom.nl