KOOTWIJKERBROEK/GOUDA - Van Ee Buitenspeelgoed heeft een shop-in-shop geopend in Babypark Gouda. Het gaat om een binnenshowroom en buitenterrein van 850 m2 met onder meer speelhuisjes, trampolines, schommels, skelters en loopauto’s.

De shop-in-shop is de tweede locatie van Van Ee Buitenspeelgoed, naast de bestaande showroom in Kootwijkerbroek. ,,Veel van onze klanten komen uit het westen van het land. Door een showroom in Gouda te openen, kunnen we hen dichter bij huis bedienen”, vertelt directeur Albert van Ee.

Elkaar versterken

De officiële opening van de shop in shop vond 12 april plaats. In de maanden daarvoor werd al met succes proefgedraaid. ,,We merken dat jonge gezinnen het waarderen dat ze tegelijk met nieuwe kindermeubeltjes of een kinderwagen, ook een speeltoestel voor de tuin kunnen uitzoeken. In dat opzicht versterken we elkaar en bieden we bezoekers nog meer gemak, inspiratie en beleving.”

Clicks en bricks

Als het een succes wordt, wil Van Ee Buitenspeelgoed de komende jaren meer shop-in-shops openen op strategische locaties in Nederland. ,,In de afgelopen jaren hebben we geïnvesteerd in onze webshop, waardoor je snel en eenvoudig buitenspeelgoed kunt bestellen. Maar we merken dat de consument het toch ook prettig blijft vinden om ergens langs te gaan om het assortiment te bekijken en producten te vergelijken. Ze willen zien hoe groot een speeltoestel is en hoe de kinderen er op reageren. Daar springen we met het shop-in-shopconcept op in.”

Van Ee Buitenspeelgoed

Van Ee Buitenspeelgoed levert sinds 1991 hoogwaardige speeltoestellen en buitenspeelgoed aan particuliere consumenten. Het gaat onder meer om trampolines, speelhuisjes, tafeltennistafels, skelters, zandbakken, duikelstangen, loopfietsen en voetbaldoelen. Ook kunnen klanten er terecht voor bijvoorbeeld valondergronden, zoals rubbertegels.  

Babypark Gouda

Babypark Gouda is gevestigd aan de Industriestraat 15 in Gouda en is zes dagen per week geopend. Met een showroom van 10.000 m2 is het één van de grootste baby- en kinderwinkels van Nederland. Bezoekers vinden er onder meer 200 verschillende baby-, kinder- en tienerkamers, 500 kinderwagens, een outlet store en een restaurant.

Meer informatie: www.vaneebuitenspeelgoed.nl en www.babypark.nl