BARNEVELD - Zijn ontwerpbureau behoort wellicht bij de goed bewaarde geheimen van bedrijventerrein De Valk. De ondernemers die al jarenlang met vandenhudding samenwerken, begrijpen waarom. Jaco van den Hudding – creatief brein annex grafisch ontwerper – is geen schreeuwer. Integendeel. Liever luistert hij naar wat ambitieuze ondernemers nodig hebben om hun plannen te realiseren. Een half woord is dan voor Jaco genoeg.

vandenhudding ontwerpt onder meer logo’s (een specialiteit van Jaco), communicatiemiddelen zoals brochures en advertenties én complete campagnes. Daarbij gaan creatieve prestaties en dienstverlening hand in hand. Als ontwerpbureau ontwérpt vandenhudding niet alleen uitingen en middelen, maar hij realiseert ze ook. En dat is ideaal voor opdrachtgevers die meer te doen hebben. Introductiecampagne voor een nieuw product? Complete folderlijn? Nieuwe huisstijl? Met vandenhudding is het snel  en gemakkelijk schakelen.

vandenhudding ontwerpt het voor je
Eén ding is dan ook zeker. Van groots communicatie-project tot bedrukking voor weggevertjes: het begint voor vandenhudding met luisteren. Luisteren naar de opdrachtgever. Luisteren naar ideeën, ambities, praktische wensen en randvoorwaarden. Of de briefing nu uitgebreid en gedetailleerd is of snel en ongeduldig: Jaco gaat ermee aan de slag. Dat is een werkwijze die menig Barneveldse ondernemer uit het hart is gegrepen. Een werkwijze die Jaco zelf simpel samenvat: vandenhudding ontwerpt het voor je.

 vandenhudding | grafisch ontwerpbureau
Marconistraat 31
3771 AM Barneveld
0342-220029

www.vandenhudding.nl