BARNEVELD – Zijn netwerk versterken door ontmoeting, gezelligheid en leuke activiteiten met andere jonge ondernemers. Voor bedrijfsmakelaar Joucke van Driesten vormt het de belangrijkste drijfveer om lid te worden van de JOS.

Afkomstig uit een ondernemende familie, is Joucke bepaald geen onbekende in het netwerk. Maar ook uit eigen ervaring weet hij hoe ambitieus de ondernemerscultuur in Barneveld is, vertelt hij. Als bedrijfsmakelaar bij CMC Bedrijfsmakelaars wordt hij regelmatig door Barneveldse ondernemers betrokken om mee te denken over huisvesting.

Strategie en creativiteitHet interessante aan het werkgebied in Barneveld is dat er veel maak- en productiebedrijven zijn gevestigd, vindt hij, en niet zelden proeft hij bij deze en andere grote en kleinere ondernemingen de ambitie om huisvesting te kopen of huren met het oog op groei, ontwikkeling en uitbreiding.

“Voor mij is er niets leukers dan daarin strategisch mee te denken. Naast de ondernemer te gaan staan en intensief samen te werken. Om onder meer met behulp van creatieve en doeltreffende marketingacties op een bijna fanatieke en vasthoudende manier op zoek te gaan naar de bedrijfsruimte die past bij de onderneming en de bedrijfsactiviteiten.”Bij CMC Bedrijfsmakelaars is Joucke vanuit de locatie in Amersfoort actief zijn als bedrijfsmakelaar voor de verhuur en verkoop van bedrijfsonroerendgoed. Na de afronding van zijn bachelor of business administration aan de IVA Driebergen was hij al jarenlang werkzaam als bedrijfsmakelaar. “Je kan dus wel zeggen dat er in de afgelopen jaren al een behoorlijk netwerk is opgebouwd.”

Zijn debuut als lid van de JOS beleefde hij in november tijdens de whiskeyproeverij. “Leuk om zoveel bekenden tegen te komen en nieuwe mensen te ontmoeten. Het maakte helemaal de reden waar dat ik lid ben van de JOS: mijn netwerk vergroten en gezelligheid tijdens leuke activiteiten.”

www.josbarneveld.nl