BARNEVELD - De hapjes en drankjes moet je zelf regelen, maar verder heeft Veluwe Totaal Verhuur alles in huis om de kerstborrel aan te kleden.

Wilberd Pater is de eigenaar van het nieuwe bedrijf Veluwe Totaal Verhuur. Als ex-werknemer van Skippy Rent komt hij beslagen ten ijs als het om evenementenverhuur gaat. “Ondanks de omstandigheden hebben we de gang er inmiddels lekker in”,  vertelt hij enthousiast. “In de gemeente Barneveld heb ik in de afgelopen jaren een groot netwerk opgebouwd en dat werpt zijn vruchten af.’’

Veluwe Totaal Verhuur is een veelgevraagd partner voor particulieren, maar zeker ook voor bedrijven. “We hebben een breed assortiment aan tenten, meubilair, inrichting, attracties, terreininrichting en verwarming. Dus wat dat betreft kunnen we alle klussen aan. Veel bedrijven kiezen ervoor om hun kerstborrel of winterevenement in hun eigen bedrijf te doen. Als je iets op eigen terrein organiseert, weet je precies waar je aan toe bent als het om actuele coronaregels gaat.’’

Kwaliteit en service zijn de twee pijlers onder Veluwe Totaal Verhuur. “Netjes, schoon en snel leveren en opbouwen, en natuurlijk ook weer afbreken en opslaan. Uiteraard kunnen klanten ook bij ons terecht bij onze afhaalbalie in Barneveld aan de Gelkenhorsterweg. We stellen geen minimum aantal aan de te verhuren materialen, dus je kunt zelfs voor één tafel bij ons terecht.”

In de komende periode hanteert Veluwe Totaal Verhuur een klantenactie die geldt als er volgens de RIVM-regels weer mogelijkheden zijn. Klanten krijgen 10 procent korting op de huurprijs van de aankleding van de kerstborrel als ze voor 1 december reserveren.

www.veluwetotaalverhuur.nl