BARNEVELD - De  organisatie van het Barneveldse benefiet-evenement Grow4Life is gestart met de verkoop van tafels voor acht tijdens het evenement op vrijdag 10 november.

Het ziet er veelbelovend uit, aldus Ben de Wild die betrokken is bij het team ondernemers dat Grow4Life organiseert. “Inmiddels hebben zich de eerste bedrijven gemeld die voor vrienden en relaties een tafel gereserveerd hebben.”
De investering voor een tafel voor acht personen bedraagt 850 euro. Dat bedrag komt volledig ten goede aan het doel van het benefiet-evenement. Het geld gaat naar een project in Malawi, waar een groep ondernemers uit de regio boerderijen exploiteert. Uiteindelijke doel is om in de komende jaren duizenden Macadamiabomen te planten waarmee veel Malawianen structureel hun geld kunnen verdienen.

De benefiet-avond in de Midden Nederland Hallen staat bol van entertainment van bekende artiesten zoals Dwight Dissels en het Zo Gospel Choir. De presentatie is in handen van de bekende radio-dj Ruud de Wild. Naast entertainment is er een veiling van onder meer schilderijen, wijn en diensten van ondernemers.

Wil jij bij het benefietevent Grow4life zijn? Reserveer dan nu jouw tafel hier.