BARNEVELD – Na de toetreding van Gysan van de Beek als advocaat is Advocatenkantoor Bissumbhar met Demi van der Lee sinds kort een juridisch medewerker rijker.

De keuze om te werken voor het Barneveldse advocatenkantoor is ingegeven door haar belangstelling voor de rechtsgebieden strafrecht en personen- en familierecht, vertelt Demi. “Vooral familierecht vind ik heel interessant. Tijdens mijn rechtenstudie koos ik voor familierecht als extra vak.” In de zomer van 2022 kreeg Demi de kans om stage te lopen bij Advocatenkantoor Bissumbhar. “De samenwerking beviel van beide kanten goed, dus bleef ik na mijn stage werken als juridisch secretaresse. Nu ik afgelopen december mijn bachelor Rechtsgeleerdheid heb afgerond maak ik als juridisch medewerker vier dagen in de week vast onderdeel uit van het team.”

Demi is nog niet uitgeleerd. Op dit moment volgt zij een extra vak en in het nieuwe collegejaar gaat ze de master Privaatrecht volgen. “Advocatenkantoor Bissumbhar is sterk op meerdere rechtsgebieden en ik heb er alle vertrouwen in dat ik net als mijn collega’s mijn kennis en talent kan inzetten in het belang van onze cliënten. Reena en Gysan zijn daarin een grote inspiratie voor mij. Ze gaan ervoor, bijten zich vast in een zaak en zijn echte aanpakkers. Met name familiezaken zijn vaak emotioneel en ik zie van dichtbij dat een advocatenkantoor dat geleid wordt door vrouwen, onze cliënten een grote meerwaarde biedt. Samen strijden we voor onze cliënten en dat is een dankbare taak waar we trots op zijn.''

www.advocatenkantoor-bissumbhar.nl