BARNEVELD – De JOS bruist als nooit tevoren. Dat blijkt niet alleen uit de gevarieerde agenda voor het komende jaar, met volop bedrijfsbezoeken en andere leuke activiteiten. Op de vacature van algemeen bestuurslid werd maar liefst door vier leden gereageerd. Met twee van hen zijn inmiddels gesprekken geweest.

Tijdens de Algemene Ledenvergadering worden de aspirant-bestuursleden voorgesteld en wordt aan de leden gevraagd om de bestuursleden officieel te benoemen. Het bestuurslid zal in het voorjaar van 2020 Anna-Marie Soeterboek vervangen, die sinds 2016 actief is voor de JOS. Anna-Marie is in de afgelopen vier jaar van grote waarde geweest voor de JOS, laat het bestuur weten. “Ze is niet alleen een heel leuk mens, maar heeft ook een belangrijke slag weten te maken in efficiënt agendabeheer en daadkrachtige besluitvorming. Ook heeft ze met haar creatieve ideeën een frisse wind laten waaien door de vereniging. En als geboren en getogen Barneveldse weet ze haarfijn hoe de hazen lopen in het Barneveldse, wat als bestuurslid van de JOS van grote waarde is. Het bestuur bedankt haar namens de JOS voor al haar inzet! Gelukkig blijft ze als lid gewoon in onze buurt.”

Nieuwjaarsreceptie
Het nieuwe bestuurslid zal onderdeel gaan uitmaken van een dynamische, jonge club ondernemers die met vertrouwen de drempel overstapt naar het nieuwe jaar. De eerste activiteit is natuurlijk de nieuwjaarsreceptie, die dit jaar op 11 januari wordt gehouden, Dit jaar is gekozen voor Kasteel De Schaffelaar, vertelt Heleen Kleijer. “We zochten een mooie, sfeervolle en unieke locatie in Barneveld met meerdere zalen. Dat geeft de mogelijkheid voor een zaal waar vanaf een uur of tien lekker kan worden gedanst én een ruimte waar rustig gekletst en genetwerkt kan worden.”

Opgeven is een must
De inloop voor de nieuwjaarsreceptie is om18.00 uur. De bestuursleden van de JOS en de BIK staan klaar om leden de hand te schudden en een geweldig en succesvol nieuwjaar toe te wensen. Opgeven voor de receptie is een must, JOS-leden ontvangen nog een uitnodiging.

www.josbarneveld.nl

JOS Barneveld is een netwerkclub voor jonge ondernemers. Je kunt lid worden wanneer je ondernemer bent of een vrij beroep uitoefent in de gemeente Barneveld, niet ouder bent dan veertig jaar bent en actief bent in de industrie, handel of dienstverlening.