BARNEVELD - Het vinden van een enthousiaste, leergierige junior consultant voor je groeiende bedrijf is in de huidige arbeidsmarkt niet altijd even makkelijk, zo ontdekte ondernemer Henk van Middendorp van Welisa. Via een recruitmenttraject van Barneveld Tomorrow vond hij deze nieuwe kracht toch, in de persoon van Loyce Wuite. Gewoon in eigen dorp.

De kantoorruimte moet enkele maanden na een interne verhuizing nog worden aangepast aan de nieuwe bewoners, maar Welisa is volop in bedrijf. De jonge onderneming ondersteunt bedrijven en organisaties met consultancy en ecommerce en werkt daarvoor met Salesforce. Een op cloud-technologie gebaseerde applicatie voor onder andere sales, service, marketing en klant/partner communities. “Dat is geen technologie die je op school meekrijgt. Daarom zochten we een leergierige kandidaat die zich vol enthousiasme wil bekwamen in de techniek van Salesforce waarmee wij bedrijfsprocessen beter en slimmer te maken”, vertelt Henk van Middendorp. “Loyce beantwoordde daaraan en ze past bovendien perfect binnen ons team. Zo zie je maar dat je voor vakbekwaam personeel niet ver hoeft te zoeken.”

Voor Loyce volgde de aanstelling direct op het afronden van haar master Communication, Health & Life sciences. “Ik werd via-via gewezen op Barneveld Tomorrow. Dat leek me een mooie kans om mijn cv te verspreiden onder lokale bedrijven. Door de coronacrisis is de vacaturemarkt ingestort en ik zie bij mede-studenten dat het bepaald niet makkelijk is om nu een baan te vinden. Door Barneveld Tomorrow werd ik al vrij snel aan Welisa gekoppeld en dat klikte. Ik kan hier veel leren, wat ik erg belangrijk vind, en dat het dan zo dichtbij huis is, is natuurlijk een pré.”

www.barneveldtomorrow.nl