BARNEVELD - Visser & Visser  bundelt tegenwoordig branchekennis per vestiging in branchegroepen. Onlangs breidde het Barneveldse accountantskantoor uit met een branchegroep die zich richt op advocatenkantoren. 

“Branchekennis is erg belangrijk als je relaties goed en effectief wilt organiseren”, vertelt Arjan Heijns van Visser & Visser. “In de branchegroepen is veel kennis en informatie beschikbaar, waardoor we onze klanten nog beter kunnen ondersteunen.”

Dashboard met KPI's
Heijns is betrokken bij de nieuwe branchegroep 'Advocatuur' van Visser & Visser. “Uit die nieuwe branchegroep is direct iets moois voortgekomen: op basis van een efficiënt ingerichte administratie is een realtime dashboard ontwikkeld. Alle KPI’s die voor de praktijk van de advocaat onmisbaar zijn, zijn in één oogopslag beschikbaar. Denk bijvoorbeeld aan inzicht in de resultaten per rechtsgebied, inzicht in (declarabele) uren of omzet per medewerker”, vertelt Heijns.

Contacten en trends
Maar niet alleen financiële informatie is volgens Heijns een voordeel van de branchegroep. “Als branchegroep onderhouden wij contacten met verschillende partijen in de branche. Denk aan banken en softwareleveranciers. Met al deze informatie kunnen wij onze relaties nog beter adviseren, ontdekken wij trends en zorgen wij voor een verfrissend inzicht in iedere branche.”

Meer informatie over de branchegroep advocatuur is te vinden op de website van Visser & Visser. Of neem contact op met Arjan Heijns via jdheijns@visser-visser.nl.

www.visser-visser.nl