BARNEVELD - Visser & Visser viert het 35-jarige jubileum met een event voor relaties en collega's én een compleet nieuwe look en strategie. In het verlengde daarvan presenteert het accountants- en advieskantoor een 'platform voor ondernemerschap'.

Ondernemers worden continu geconfronteerd met dilemma’s. Investeren of consolideren? Automatiseren of outsourcen? Verduurzamen of digitaliseren? Dat vraagt om keuzes met een doordachte onderbouwing. Om richting te bepalen en vervolgens koers te houden, is volgens Visser & Visser een holistische blik nodig. Het gaat om de ondernemer én de onderneming. Het gaat over persoonlijk leiderschap én teamontwikkeling. Over strategische keuzes én de realisatie daarvan. “Door een brede set van kennis en diensten te bundelen, zorgt Visser & Visser ervoor dat ondernemers en hun ondernemingen altijd vooruitkomen”, aldus Jaap van Beek, vestigingsleider Visser & Visser Barneveld.

Visser & Visser wil ondernemers en bedrijven ondersteunen, begeleiden en uitdagen in het maken van keuzes. Met cijfers als bron van inzicht, aangevuld met programma’s voor persoonlijk leiderschap, teams en organisatiestrategie. Alles om ondernemers en hun ondernemingen vooruit te brengen.

Platform voor ondernemerschap
Op het platform staan ondernemers en hun ondernemingen centraal. Daaromheen biedt Visser & Visser drie elementen om hen vooruit te helpen. Het basiselement van het platform gaat over inzicht en overzicht om financiële en fiscale vraagstukken mee op te lossen en uit te voeren, gezien het kantoor 35 jaar geleden is gestart met focus op accountancy en advies. Omdat Visser & Visser gelooft dat er in de zachte kant van organisaties vaak nog veel potentieel zit, zoomt het tweede onderdeel in op persoonlijk leiderschap en teamontwikkeling. Het derde onderdeel gaat over het maken en uitvoeren van strategische keuzes. Zo voorziet het platform voor ondernemerschap in een integrale dienstverlening die helpt bij groei in onder andere omvang, resultaat, kwaliteit of op persoonlijk vlak.

Academy met inspiratie
Met 'Altijd vooruit' als kapstok wil Visser & Visser ondernemers onderdeel laten zijn van het platform. Daarom introduceert het kantoor ook een Visser & Visser Academy, speciaal voor klanten. Deze academy biedt trainingen, cursussen, workshops en andere vormen van lesmateriaal en inspiratie. Zo deelt Visser & Visser vanuit het platform voor ondernemerschap de kennis en kunde vanuit de drie genoemde pijlers met ondernemers.

www.visser-visser.nl