Met een strategische samenwerking met Watermill Tax & Advisory breidt Visser & Visser haar bestaande dienstverlening uit. Onder leiding van Chris Dijkstra staat per 1 juli een team deskundigen klaar dat zich buigt over complexe financiële vragen van ondernemers.

“Aandacht voor de klant, in iedere fase van het ondernemerschap is een belangrijke kernwaarde van Visser & Visser”, vertelt Chris Dijkstra. “Maar de vraagstelling wordt steeds complexer. Juist als het goed gaat en er vermogen ontstaat, ontstaan er nieuwe aandachtspunten. Want hoe werkt dat als we ook in het buitenland actief zijn? Al is het alleen maar met de eigendom van een tweede woning? Wat is de beste structuur om in te beleggen? Hoe draag ik mijn vermogen over? En wat als ik ga emigreren?

Voor de beantwoording van onder meer die vragen willen Visser & Visser en The Watermill Tax &Advisory nog meer support geven. Vanaf 1 juli 2017 staat er daarom een team deskundigen klaar in Utrecht. Zij zullen hun werkzaamheden verrichten onder het label The Watermill Tax &Advisory (www.watermill.nl).

Het team staat onder leiding van mr.  Chris Dijkstra. Hij promoveerde vorig jaar op een onderzoek naar dubbele belastingheffing van natuurlijke personen en is bij uitstek deskundige op het terrein van belastingheffing binnen vermogende families/familiebedrijven.

www.visser-visser.nl