BARNEVELD – De makkelijkste weg is niet altijd de beste. Die boodschap gaf generaal Peter van Uhm klanten, relaties en medewerkers mee tijdens de viering van het 30-jarig jubileum van Visser & Visser.

Dat jubileum werd gevierd in het Nationaal Militair Museum in Soesterberg. Generaal Peter van Uhm deelde er zijn persoonlijke verhaal en stip op de horizon. Hij sprak over leiderschap, vertrouwen, verbinding en kansen pakken. “Het gaat er niet om hoe je valt, het gaat erom hoe je weer opstaat. Als je wilt overleven moet je iets doen. Iets doen vergt lef, maar alles is beter dan niets doen. Dus wees dapper, juist als het tegenzit wordt vertrouwen gebouwd”, gaf hij de bezoekers mee.

Sterke groei
Eerder op de avond had Ger Visser teruggeblikt op de ontwikkeling die het accountantskantoor doormaakt. In 30 jaar is Visser & Visser gegroeid van een tweemans accountantskantoor naar een organisatie met 14 partners, ruim 300 collega’s, 12 vestigingen en verschillende diensten en specialismen, nationaal en internationaal. Daarnaast zijn er business units ontstaan, die onder hun eigen naam opereren: Growteq, Arpentus en SQALE. “Met elkaar bouwen we al 30 jaar aan relaties, mensen, klanten, organisaties en kwaliteit. Bouwen zit ons in het bloed."

De avond werd afgesloten met een feestelijke borrel, waarbij de aanwezigen de kans kregen om met Peter van Uhm in gesprek te gaan, van gedachten te wisselen en vragen te stellen. “Ik vond dit sowieso een inspirerende avond, maar wat ik echt bijzonder vond was de speech van Peter van Uhm. De zin ‘het gaat er niet om hoe je valt, het gaat erom hoe je weer opstaat’ gaat wel mee naar huis”, vertelt Bert van Velthuizen van Velthuizen Keukens.

www.visser-visser.nl