VOORTHUIZEN - Ondernemers Vereniging Voorthuizen (OVV) organiseert op zaterdag 22 juni een nieuwe editie van het evenement Voortbruisen. Ondernemers kunnen onder het genot van een diner en live muziek bijpraten en netwerken.  

Voortbruisen vindt dit jaar plaats op het terrein van Bunt Hoveniers, net buiten Voorthuizen. Ondernemers worden getrakteerd op een diner dat geserveerd wordt door een aantal restaurants en horecabedrijven uit Voorthuizen. Tijdens de avond is er live muziek van coverband 4US. De dresscode is dit jaar 'Afrikaans', een knipoog naar het goede doel.

Het is voor de vijfde keer dat Voortbruisen gehouden wordt. Met het evenement steunen de Voorthuizense ondernemers elk jaar een goed doel, om zo hun maatschappelijke en lokale betrokkenheid te uiten. Vorig jaar werd een bedrag van ruim 10.000 euro opgehaald. Dit jaar gaat de opbrengst van het benefietdiner naar stichting Raise en Gracefarm Malawi.

Stichting Raise is een initiatief van een groep lokale ondernemers die in Malawi een kliniek, een school en een weeshuis ondersteunen. Ze zijn ook de drijvende krachten achter Gracefarm Malawi, een boerderij waar gewassen zoals soja, mais en macadamianoten worden geoogst. Zo ontstaat een mini-economie die op termijn zelfvoorzienend is.

www.voorthuizen.com