Een feest, bruiloft of zakelijk evenement is pas echt geslaagd als er ook heerlijk gegeten wordt. En dat kun je gerust overlaten aan De Preuverie. Het Barneveldse cateringbedrijf zet daarbij steeds meer in op samenwerking met lokale boeren en andere voedselmakers.

De Preuverie verzorgt jaarlijks de catering bij tientallen evenementen voor particulieren, bedrijven en overheidsinstellingen. Van bruiloften en jubilea tot bedrijfsfeesten, netwerkevenementen en open dagen. “Elk evenement is anders, maar ons doel is altijd om gasten te verrassen. Niet alleen met wat we uitserveren, maar ook met de aankleding van de locatie en de gastvrijheid van het bedieningsteam”, vertelt chef-kok Henry. De Preuverie is bovendien de vaste cateraar van inspirerende evenementenlocaties als Kasteel De Schaffelaar en de Midden Nederland Hallen. “We weten daardoor als geen ander wat er komt kijken bij het cateren van grote evenementen. We hebben onze processen op orde, ons team is op elkaar ingespeeld. Dat is een grote meerwaarde. Het geeft rust achter de schermen tijdens jouw evenement en maakt dat je je als organisator nergens zorgen over hoeft te maken.”

Lokaal en biologisch

Bij een evenement draait het om beleving. Daarom zoekt De Preuverie continu naar innoverende ideeën om de gasten te blijven verrassen. En dat je daarvoor niet ver hoeft te gaan, bewijst het team van chef-kok Henry. Zij werken zoveel mogelijk met lokale ingrediënten. Met kaas van Remeker uit Lunteren bijvoorbeeld. Of biologisch kalfsvlees van Ecofields uit Wekerom en cress van Milligreens uit Barneveld. Wat er op je bord ligt heeft geen duizenden kilometers afgelegd en is vers, gezond én duurzaam. Ook op andere vlakken wordt er gewerkt aan het verduurzamen van foodbelevingen. Zo koopt De Preuverie zoveel mogelijk in gepaste porties in. Blijft er toch iets over? Dan worden de restjes verzameld in de zogenoemde Swill-containers, waarna er biogas van wordt gemaakt.

Big Tent Trailer

Niet alleen die aandacht voor verantwoorde, lokale foodbelevingen spreekt Barneveldse bedrijven aan. Ook de aandacht voor styling en aankleding van events is onderscheidend. De Preuverie beschikt bijvoorbeeld over de Big Tent Trailer, een pop-up eventlocatie waarmee een parkeerplaats, weiland of bedrijfshal kan worden omgetoverd in een sfeervolle plek voor bijvoorbeeld een bedrijfsfeest. Dankzij de ingebouwde strechttent ontstaat een overkapping van 200 m². In de gezellig ingerichte achterwand brandt de sfeerhaard. Accessoires van natuurlijke materialen zorgen voor een warme uitstraling. Een lange bar, vuurkorven en (sta)tafels, picknick- en loungesets maken het plaatje compleet.

De Preuverie denkt vrijblijvend mee over de invulling van je feest of bedrijfsevenement. Als je het prettig vindt nemen we de gehele organisatie uit handen en zorgen we dat het goed komt. Dat is kracht van De Preuverie!

Geïnteresseerd in de Big Tent Trailer? Bekijk dan alle mogelijkheden op bigtenttrailer.nl of op depreuverie.nl