BARNEVELD - Alleen ga je misschien sneller, maar samen kom je verder. Het is vanuit deze visie dat Visser & Visser opereert. Het accountants- en advieskantoor zet zich landelijk op de kaart als innovatief en ondernemend bedrijf door ondernemers te ondersteunen met slimme software die ervoor zorgt dat je bedrijf voor jou gaat werken.

Stel, je wilt over enkele jaren met pensioen. Doe je dan nu een grote investering om je bedrijf interessanter te maken voor een koper of kun je die investering beter laten liggen voor je opvolger? Of wil je inzicht in welke bedrijfsactivi-
teiten of productgroepen exact het ‘echte geld’ verdienen voor jouw bedrijf? Het antwoord op al deze vragen vind je in de data binnen jouw bedrijf. Maar hoe?

Visser & Visser helpt klanten hierbij door die data te vertalen naar concrete informatie waar ondernemers mee aan de slag kunnen, vertelt senior belastingadviseur Han Brandsen. “Via slimme software, ontworpen door onze eigen IT-consultants, kunnen ondernemers real time inzicht krijgen in de prestaties van hun bedrijf. Qua automatisering zijn we heel ver. Zo kunnen we als enige kantoor in Nederland al onze klanten na Prinsjesdag een specifiek rapport sturen over wat de belastingeffecten voor hen zullen zijn. Daarmee laten we zien hoe we de data binnen een bedrijf zo kunnen inregelen dat een ondernemer er het maximale uit kan halen.”

Praktische vertaalslag
Die praktische en persoonlijke manier van werken bij Visser & Visser past goed bij de Kootwijkerbroekse ondernemers, weet accountant en director audit Erik van den Brink uit ervaring. “Hoewel ons kantoor in Barneveld gevestigd is, hebben we veel klanten in Kootwijkerbroek. Wat hen aanspreekt? We spreken de taal van de ondernemer. We zijn een internationaal opererend innovatief bedrijf, maar wonen en werken in hetzelfde gebied als de klant. Daardoor weten we de praktische vertaalslag te maken van data naar zijn persoonlijke situatie. Door actief mee te denken met ondernemers en kennis te hebben van de lokale situatie, kunnen we meerwaarde bieden. Net als met onze gemotiveerde collega’s, want Visser & Visser is verkozen tot ‘Beste werkgever 2019’ in de sector financiële dienstverlening.” Naast accountant- en belastingadvieskantoor, is Visser & Visser ook specialist op het gebied van corporate finance, international business, HRM, IT en data.

www.visser-visser.nl