BARNEVELD - Wolleswinkel Advocaten uit Barneveld gaat zich meer richten op zakelijke juridische dienstverlening aan het mkb.

Dat meldt mede-eigenaar Jaap Wolleswinkel. “We hebben door de jaren heen veel mkb-bedrijven ondersteund en expertise opgebouwd op rechtsgebieden waarmee deze veel te maken hebben, zoals arbeidsrecht, contractenrecht, en ondernemingsrecht. Door te focussen kunnen we die positie verder uitbouwen en mkb’ers in staat stellen om te doen waar ze goed in zijn: ondernemen.”
Het Barneveldse advocatenkantoor is er niet alleen voor mkb’ers die willen of moeten procederen. “We zijn er juist ook om zakelijke conflicten te voorkomen. Zo kunnen we ondernemers bijvoorbeeld snel helpen bij het opstellen van algemene voorwaarden en samenwerkingsovereenkomsten. Ook beoordelen we regelmatig contracten met klanten, leveranciers of vastgoedeigenaren.”

Wolleswinkel Advocaten, gevestigd aan de Stationsweg, is ruim 35 jaar actief in Barneveld. Het bedrijf werd opgericht door mr. R.A. Wolleswinkel. Het kantoor wordt tegenwoordig geleid door zijn zoon, mr. Jaap Wolleswinkel, en mr. Aart Hofman, die al meer dan twintig jaar aan het kantoor is verbonden.

www.wolleswinkel.nl