BARNEVELD – Wolleswinkel Hofman Advocaten heeft een nieuwe dienst gelanceerd waarmee mkb-ondernemers kort kunnen sparren met een advocaat zonder dat ze meteen met hoge kosten geconfronteerd worden.

De naam van de nieuwe dienst is WH Direct en staat te boek als een 'laagdrempelige juridische helpdesk voor mkb-ondernemers'. Jaap Wolleswinkel, advocaat en partner van Wolleswinkel Hofman Advocaten: “Veel mkb-ondernemers schakelen alleen een advocaat in als er geen andere optie meer is. Maar juist in de beginfase zijn er meer mogelijkheden voor oplossingen die wij kunnen aandragen.”

Eerste contactmoment
WH Direct maakt de drempel voor kwalitatief juridische hulp zo laag mogelijk, gaat Wolleswinkel verder. “Aan het eerste contactmoment zijn geen kosten verbonden. Elke mkb-ondernemer kan kort sparren met een advocaat om zo de juiste route te bepalen. Bijvoorbeeld als een contract niet wordt nagekomen, als een factuur onbetaald blijft of als er vragen zijn over een werknemer. Ook adviseurs van mkb-ondernemers kunnen van de helpdesk gebruikmaken.”

Duurzame relaties
Jaap Wolleswinkel: “Waarom bieden wij dit? Om duurzame relaties op te bouwen. Het doel is om de ondernemer snel op weg te helpen. Mocht er in een bepaald geval meer juridisch werk nodig zijn, dan kan er snel worden doorgeschakeld.”

www.wolleswinkelhofman.nl