BARNEVELD – Een bedrijfspand is het visitekaartje van een onderneming. Toch krijgt deze vaak niet de aandacht die het verdient. Om ondernemers te ontzorgen en gebouwen te voorzien van een professionele en gezellige sfeer biedt het bloemenatelier van De Espeterhoeve een zakelijk abonnement voor bloemen en planten.

Met het zakelijk abonnement neemt het bloemenatelier van De Espeterhoeve de volledige zorg over bloemen en planten over. Op wekelijkse of maandelijkse basis komt een medewerker van het bloemenatelier langs op locatie om te overleggen over de wensen. Het bloemenatelier van De Espeterhoeve adviseert klanten in ieder geval de entreehal ‘groen’ aan te kleden. Dit is de ruimte waar je bezoekers binnenkomen en een eerste indruk van het bedrijf krijgen. Een plant bij de voordeur of een mooi boeket op de balie geeft bezoekers een warm welkom. En maakt van je kale entreehal in een handomdraai een plek waar je klanten gerust kunt ontvangen. Maar dit hoeft niet altijd met een vers boeket; we kunnen ook mooie zijde-arrangementen leveren die hetzelfde effect hebben.

Bloemen op verjaardagen
Het team van het bloemenatelier van De Espeterhoeve heeft verschillende mogelijkheden om het bedrijfspand aan te kleden, maar zorgt ook bij speciale gelegenheden voor een ‘groen’ geschenk. Bijvoorbeeld voor jubilerende medewerkers, zakenrelaties of verjaardagen. Laat weten wie er jarig is en zij zorgen dat er op de verjaardag een bloemetje op het bureau klaarstaat. Zo zul je nooit meer een verjaardag vergeten.”

www.espeterhoeve.nl/zakelijk