BARNEVELD - Sinds november is Kasteel De Schaffelaar op zondagmiddag open voor een high-tea of high-wine. Dat blijkt een groot succes. Tot nu zat het kasteel elke zondag vol.

De high-tea (21,50 euro p.p.) bestaat uit een proeverij van onder meer seizoenssoep, quiche, sandwiches, scones, koekjes, cake, taart en chocola. De vers bereide gerechtjes en zelfgemaakte hapjes worden geserveerd vanuit de sfeervolle salons, die uitzicht bieden over Landgoed De Schaffelaar. De high-wine (23,50 euro p.p.) is een arrangement van drie wijnen, geserveerd met bruschetta’s en een kaas- en charcutterieplankje. De wijnen zijn speciaal geselecteerd door Wijnwinkel Barneveld. Door het grote succes zal het kasteel ook af en toe op zaterdag open gaan voor een high-tea en high-wine.

De eerstvolgende keer is zaterdag 13 februari. De high-teas en high-wines zijn ook interessant voor bedrijven. Ze vormen een leuk cadeau voor medewerkers die u in het zonnetje wilt zetten. Maar denk ook eens aan een klantenactie. Zo geven Sensodyne en Paradontax de tweede high-tea gratis bij aankoop van een actieverpakking tandpasta. En Zilveren Kruis zet de high-tea momenteel in voor een loyaliteitscampagne. Meer weten over de mogelijkheden? Neem contact op via 088 - 000 15 40 of info@kasteeldeschaffelaar.nl.