BARNEVELD – Door een team van zo’n 25 zorgmedewerkers wordt er bij Medifit dagelijks gewerkt aan het herstel van Barnevelders die bij de praktijk aankloppen met de meest uiteenlopende klachten.

Ook op de velden van SDVB is Medifit geen onbekende: elke maandagavond houdt collega Robert Boereboom (fysio-sport en manueel therapeut) spreekuur voor voetballers met blessures. Daar wordt volop gebruik van gemaakt, vertelt Arjan de Bruijn, mede-eigenaar van Medifit. “Elke speler kan bij Robert langskomen en zeker nu het nieuwe seizoen weer begonnen is, wordt dat ook volop gedaan. Door jonge spelers bijvoorbeeld, die tijdens de zomervakantie een groeispurt hebben doorgemaakt, iets te hard van stapel lopen en daardoor tegen blessures aanlopen. Maar ook oudere spelers met spierblessures, knieproblemen of pijn in de enkels. Robert beoordeelt kort wat er aan de hand zou kunnen zijn, geeft advies aan spelers en trainers en verwijst zo nodig door naar de praktijk.”

Vier vestigingen
Zo'n praktijk zit al snel in de buurt, want naast twee locaties in Barneveld is Medifit ook te vinden in Voorthuizen en Kootwijkerbroek. “Mensen kiezen voor onze praktijk omdat ze worden doorverwezen door een huisarts of andere zorgverlener, maar ook omdat ze van bekenden positieve verhalen horen of ons kennen via de voetbalclub. Voor ons staat altijd voorop dat iedereen, van kleine kinderen tot ouderen, zich hier vertrouwd en serieus genomen voelen en prettig worden behandeld.”

Zilverhaan
Als fysiopraktijk is Medifit al decennialang lid van de Businessclub en als Zilverhaan voelen ze zich nauw betrokken bij de club, geeft Arjan aan. “Samen met mijn collega en mede-eigenaar Frank Schutten probeer ik eigenlijk altijd de avonden te bezoeken die georganiseerd worden. Je ontmoet mensen, spreekt ondernemers, wordt geïnspireerd: het is altijd de moeite waard.”

www.medifit.nl