BARNEVELD - Heeft u als MKB-ondernemer uw marketing en communicatie perfect op orde? Leveren al uw inspanningen optimaal rendement op? Op deze vragen hebben de meeste ondernemers geen pasklaar antwoord.

Voor ondernemers die eerst zelf willen onderzoeken hoe ze er voor staan is een nieuwe online marketingcommunicatiescan ontwikkeld door Commotion in samenwerking met QAtool: de Marcom-scan. De Marcom-scan levert veel voordeel op, zoals optimaal inzicht in de actuele communicatie, betere afstemming van identiteit en positionering, gegarandeerd meer rendement van offline en online activiteiten en meer bereik tegen minder mediakosten.

Met QA-tool kan iedere ondernemer zijn of haar organisatie optimaal inrichten en daardoor de concurrentiepositie verbeteren. Naast de Marcom-scan is er aandacht voor onder meer bedrijfsvoering, juridische zaken, financiƫle en fiscale zaken, personeel & organisatie, ICT, klant- en medewerkerstevredenheid, projectmanagement en sales.

Lezers van Business in Barneveld krijgen tien procent korting bij afname van de scan. Ga naar de website van Commotion en gebruik de lezerscode SNYG-R2C3-85B5.

commotion.nl