BARNEVELD - Barneveld en Voorthuizen krijgen een eigen Woonkrant die vanaf november acht keer per jaar huis-aan-huis verschijnt in een oplage van 20.000 exemplaren. 

De uitgave wordt geproduceerd door het redactieteam van Hiemstra Publiciteit en bevat nieuws rondom het thema ‘Wonen in de gemeente Barneveld’. De krant verschijnt met twee verschillende gezichten; als Woonkrant Barneveld en als Woonkrant Voorthuizen. In Woonkrant Voorthuizen worden specifiek Voorthuizense woon-onderwerpen behandeld. ,,De woningmarkt is enorm in beweging’’, licht uitgever Bert Hiemstra toe. ,,Na een lange, wat rustiger periode in de bouwwereld breekt er een tijd aan dat er meer woningen gebouwd gaan worden dan ooit. De consument die online door de bomen het bos niet meer ziet, heeft behoefte aan prikkelende en actuele informatie over wonen en woontrends in de gemeente Barneveld.’’

De krant is interessant en lezenswaardig voor inwoners van de gemeente Barneveld. Tegelijkertijd biedt het woonbedrijven en woonwinkels de kans om heel gericht een lokaal lezerspubliek te bereiken. Hiemstra Publiciteit beschikt over een vierkoppig team dat gespecialiseerd is in de realisatie van kranten, bladen, personeels- en relatiemagazine. Daarnaast is Hiemstra Publiciteit een veelgevraagd partner voor webteksten, brochureteksten, persberichten, speeches, brieven en andere offline en online communicatie.

hiemstrapubliciteit.nl