BARNEVELD - Een unieke marktbenadering, innovatievermogen en 100% focus op de klant; mooie woorden uit het juryrapport van de Nationale Business Succes Award 2016. Het Schaffelaartheater mag zich branchewinnaar kunst- en expositievoorstellingen noemen. ,,Een bevestiging dat de extra focus op de zakelijke markt in het afgelopen jaar een juiste stap is geweest.”

Terwijl voor het theater hard wordt gewerkt aan de laatste voorbereidingen voor Hét Preuvenement, wordt binnen een klein feestje gevierd. Branchewinnaar is een fantastische eer, vindt event- en horecamanager Bert van den Berkt. ,,Vooral omdat de jury zich heeft gebaseerd op gesprekken met de mensen op de werkvloer. Ze waren onder de indruk van onze lokale aanpak en manier van maatschappelijk verantwoord ondernemen. Dat is precies waar we ons marketingbeleid op richten. Hoewel zakelijk Barneveld ons al steeds beter weet te vinden – Hét Preuvenement is daar een mooi voorbeeld van – is er ook nog veel groei mogelijk.” 

Er zijn al diverse organisaties die steevast voor het Schaffelaartheater kiezen wanneer zij een evenement organiseren. ,,Van brancheorganisaties tot onderwijs- en zorginstellingen. Zij kiezen bewust voor het theater vanwege onze veelzijdigheid. We kunnen een evenement zeer professioneel opzetten vanwege de vele technische en horecafaciliteiten die wij in huis hebben, maar ook in een meer ongedwongen sfeer. Mede bepaald door de gastvrijheid van onze vele vrijwilligers, waar we trots op zijn. Die combinatie onderscheidt ons.”

Met twee theaterzalen, twee foyers en eigen technische faciliteiten op het gebied van licht, geluid en beeld, kan het Schaffelaartheater ieder evenement huisvesten. ,,Of het nu gaat om een vergadering of borrel met een paar mensen in één van onze foyers of een compleet bedrijfsfeest of zakelijke beurs met diner en entertainment voor honderden gasten. De mogelijkheden binnen het Schaffelaartheater zijn eindeloos”, aldus Van den Berkt. ,,Voor ieder doel en ieder budget kunnen we een aanbod op maat maken. We nodigen dan ook iedereen van harte uit voor een persoonlijk gespre


www.schaffelaartheater.nl