BARNEVELD - Het succesvolle deelautoproject Stapp.in van Autobedrijf Brandsen wordt uitgebreid naar andere plaatsen. Het team werd daarom per 1 februari versterkt met de komst van accountmanager Johanna van Emst.

Stapp.in werd een half jaar geleden gelanceerd in Barneveld, waar op meer dan dertien plaatsen een Volkswagen Up staat geparkeerd. Het concept wordt nu ook uitgebreid naar andere plaatsen, waaronder Veenendaal. De ambitie van Autobedrijf Brandsen is om Stapp.in landelijk dekkend te krijgen, geeft Reinald Bronkhorst aan. ,,We zijn ervan overtuigd dat Stapp.in voldoende potentie heeft om ook andere plaatsen te veroveren. Met elkaar gaan we dit deelautoproject onder de aandacht brengen van potentiële franchisenemers. Johanna is ingestapt als aanspreekpunt voor de bestaande gebruikers in Barneveld en ook om die verdere groei te realiseren.’’

De Stappin-auto werkt even simpel als efficiënt, geeft Bronkhorst aan. Wie een auto nodig heeft reserveert die via een app op zijn smartphone. Dankzij een bluetooth-verbinding wordt de reservering herkend en kan de deur worden ontgrendeld. Een nieuwe app, die eind maart wordt gelanceerd, biedt bovendien tal van extra mogelijkheden. Het Stappin-concept is ontwikkeld in samenwerking met i-Online, Gepro electronics, Mooimerk, Webleads en PDR.

stappin.nl