BARNEVELD - Het team van Van Delen Telecom heeft haar intrek genomen in een gloednieuw bedrijfspand aan de Parmentierstraat. De schilders van R. van de Beek maakten het gebouw piekfijn in orde.

Van Delen Telecom is dé specialist op het gebied van telecom in Barneveld. Als klant maakt R. van de Beek Schilders al jarenlang gebruik van de dienstverlening van het Barneveldse telecombedrijf. Het is dan ook niet voor niks dat eigenaar Corné van Delen het team van R. van de Beek uitkoos voor het schilderen van het nieuwe pand.
Begin van het jaar gingen de schilders aan de slag. Binnen één maand voorzagen zij de binnenkant van het bedrijfspand van een nieuwe laag verf. Met een prachtig resultaat, vindt eigenaar Rudy van de Beek. “Het is altijd leuk om elkaar als lokale ondernemers te helpen. Maar voor een schildersbedrijf als wij is het extra bijzonder als het gaat om een architectonisch gebouw zoals het bedrijfspand van Van Delen Telecom. Het is gaaf om daar een bijdrage aan te mogen leveren!”

Primer
Met enthousiasme ging het team van R. van Beek begin dit jaar aan de slag. Uit ervaring weten de schilders met welke factoren zij rekening moeten houden bij het schilderen van een bedrijfspand. Eén daarvan is de trap. “Er lopen dagelijks veel medewerkers en bezoekers over de trappen heen en weer”, legt Rudy uit. “Grote kans dat het schilderwerk dan snel slijt.” De oplossing is een speciale vloerverf, die ervoor zorgt dat het schilderwerk onaangetast blijft. “Bij oppervlaktes waar mensen veel contact mee hebben, is dit een uitstekende oplossing. Het vormt een beschermende laag die de kwaliteit van schilderwerk waarborgt.” Ook de betonnen trappen bij Van Delen Telecom werden voorzien van deze verf. De komende jaren is het bedrijfspand dus verzekerd van een mooie en verzorgde uitstraling.

Aanbevolen
Niet alleen Van Delen Telecom kiest voor R. van de Beek. Steeds meer bedrijven weten het schildersbedrijf te vinden voor het schilderen van hun bedrijfspand. Het is altijd positief om aanbevolen te worden vindt Rudy. “Het laat zien dat klanten tevreden zijn over de geleverde kwaliteit. Daar doen we het voor.”
h Schilderwerk is cruciaal om een bedrijfspand in goede staat houden. Maar wat is de beste aanpak? Hoe kan je als ondernemer de kosten spreiden en met welke investeringen moet je rekening houden? R. van de Beek Schilders werkt met een succesvol onderhoudsabonnement voor bedrijven. Interesse? Neem dan contact op met Rudy van de Beek.

www.beekschilders.nl