BARNEVELD - Cooster Coaching Accountants heeft een app ontwikkeld die speciaal is ontworpen voor de samenwerking met klanten.

Klanten van Cooster kunnen hun eigen dossiers bekijken en documenten zoals belastingaangiftes en rapportages accorderen. Documenten kunnen ook geopend worden en eventueel opgeslagen in andere apps. Daarnaast biedt de app een service die nieuwsberichten klaarzet die speciaal zijn toegespitst op de branche waarin de gebruiker actief is. Cooster zal de app voortdurend blijven ontwikkelen en optimaliseren.

,,De app is een mooie tool om de samenwerking en betrokkenheid tussen klant en adviseur te versterken’’, aldus Frans Hazekamp van Cooster. ,,Veel praktische zaken kunnen via de app geregeld worden. Dat maakt voor zowel de klant als voor ons ruimte en tijd vrij. Zo kunnen wij ons focussen op het echte klantcontact, namelijk het persoonlijk coachen en adviseren van ondernemers. De app is beschikbaar voor iPhone en Android. Daarnaast is er een speciale versie voor de iPad ontwikkeld.

Cooster is een jonge, ambitieuze accountantsorganisatie met vestigingen in Barneveld (Briellaerd) en Bilthoven. ,,Wij gaan verder. Denken mee en doen mee met onze relaties. Wij weten als geen ander wat de ondernemer drijft’’, aldus Hazekamp.

cooster.nl