BARNEVELD - Boekhoudster met zwangerschapsverlof? Extra hulp nodig bij de financiële administratie? Sparringpartner nodig op directieniveau?

Cooster finance professionals is een initiatief van Cooster coaching accountants. Een bureau dat zich richt op de werving, selectie en bemiddeling van finance professionals binnen het MKB in de regio Midden Nederland. Kenmerkend voor dit initiatief is dat zij dezelfde taal spreekt als de ondernemer in deze regio.

Recruitmentspecialist Mirjam de Winter trekt de kar van dit nieuwe Cooster initiatief en vertelt: ,,Het is geweldig dat we onze krachten gebundeld hebben. Frans Hazekamp en Jan van Leeuwen van Cooster coaching accountants en ikzelf ervaren al jarenlang de behoefte bij onze klant aan professionele, inhoudelijk sterke financiële werknemers. Bijvoorbeeld een werknemer aan wie je met een gerust hart jouw boekhouding kan overlaten voor 8 of 16 uur per week of een Allround Administrateur als nieuwe aanwinst voor jouw organisatie. Hoe prettig is het dan als je weet dat jouw nieuwe finance medewerker inhoudelijk gescreend is door een accountant en ook nog over de juiste mentaliteit voor jouw organisatie beschikt?’’

Cooster finance professionals biedt kandidaten en vacatures op junior, medior en senior gebied op verschillende opleidingsniveaus aan. Professionals die klant-, doel en kwaliteitsgericht zijn. No nonsense en expertise zijn dan ook de belangrijkste kernwaarden.

cooster.nl