Goed schilderswerk is een visitekaartje voor je bedrijf en verlengt de levensduur van je pand. En daarvoor ben je aan het juiste adres bij een van de oudste schildersbedrijven van Barneveld.

Het gaat om De Boer Schildersbedrijf, dat is opgericht in 1938. Met een team van negen ervaren schilders verzorgt het bedrijf onderhoud, binnenschilderwerk en buitenschilderwerk aan woningen, kantoren en bedrijfsruimtes.

Met Remco de Boer staat de derde generatie aan het roer van het Barnevelds familiebedrijf. Een jaar of vijf geleden besloot hij om sponsor van SDV Barneveld te worden. “Mijn zoon voetbalt bij de club, dus ik sta zaterdag vaak langs de lijn. Dan zie je wat zo’n club betekent voor zoveel mensen en is het leuk om ook iets terug te doen.”

Kwaliteit als reclame
De Barnevelder bezoekt regelmatig de bijeenkomsten van de Business Club. “Die zijn altijd gezellig. Je spreekt er collega-ondernemers onder het genot van een biertje. Een beetje zoals een derde helft, maar dan zakelijk. Soms gaat het over werk, maar ik zit er niet zozeer in voor de naamsbekendheid of om werk binnen te halen. De kwaliteit in schilderwerk is onze beste reclame.”

www.deboerschilder.nl