BARNEVELD - De afgelopen weken waren er twee mooie hoogtepunten voor Greengiving. Het bedrijf, dat dit jaar 15 jaar bestaat, ontving voor de tweede keer de EcoVadis Platinum medaille en mag zich bovendien rekenen tot de FD Gazellen Internationaal.

“Mooie erkenningen voor onze groei en ontwikkeling. Zeker in het jaar waarin we ook ons 15-jarig jubileum vieren”, aldus Florus Floor, eigenaar van Greengiving.

Greengiving werd al vijf keer eerder FD Gazelle, maar mag zich nu voor het eerst ook FD Gazelle Internationaal noemen. Om hiervoor in aanmerking te komen moet er worden voldaan aan een aantal criteria voor omzetgroei in het buitenland. Ook ontving Greengiving opnieuw de EcoVadis Platinum medaille. Platinum is het hoogste niveau binnen EcoVadis. Daarmee behoort Greengiving tot de 1% bedrijven wereldwijd die deze hoogste rating behalen.

“De afgelopen 15 jaar zijn we hard gegroeid, niet alleen qua productassortiment en personeel, maar ook wat betreft afzetmarkt. Inmiddels komt een groeiend deel van de omzet uit het buitenland, met name binnen Europa. Inmiddels hebben we in ons pand aan de Plantagelaan ook een eigen drukkerij, waar onder andere Doppers, groeipapier en katoenen tassen worden bedrukt.”Veelzijdig en duurzaam

Organisaties en bedrijven kunnen bij Greengiving aankloppen voor duurzame relatiegeschenken en promotieartikelen. Of het nu gaat om een geschenk voor medewerkers, klanten of relaties, het team denkt mee en adviseert over productkeuze en bedrukkingsopties. Het veelzijdige assortiment bestaat uit producten die zijn gemaakt van duurzame materialen, die geproduceerd zijn met respect voor mens en milieu en die bijdragen aan bewustwording wat betreft duurzaamheid.

www.greengiving.nl