BARNEVELD - Barneveldse bedrijven kunnen tot 75 procent besparen op ICT door over te stappen naar cloudoplossingen. Dat stelt Willem Massier die met zijn nieuwe bedrijf G4B zakelijk Barneveld in de cloud wil helpen.

,,Werken in de cloud houdt in dat je niet zelf investeert in bijvoorbeeld servers en software. Die staan bij een grote speler zoals Google. Jij maakt daar via internet gebruik van via zogenoemde apps. Je kunt met een internetverbinding dus werken waar en wanneer je maar wilt”, legt Massier uit.

G4B is gespecialiseerd in de implementatie van Google-apps bij bedrijven. Te denken valt aan mail, dataopslag, online samenwerken aan documenten of videoconferencing. ,,Stuk voor stuk uitstekende zakelijke oplossingen voor dagelijks gebruik. Ze kosten veel minder, worden automatisch geupdate en zijn niet gevoelig voor virussen en hackers zoals de bekende Microsoft-producten. Ze werken veilig ‘in de cloud’,  op het internet.”

Naast eigenaar van G4B is Massier ook bekend met  Covide, dat een CRM-systeem biedt. Ook dat CRM-systeem werkt in de cloud en Google Apps zijn er volledig in geïntegreerd, laat Massier weten.  ,,Daardoor ben je ongekend flexibel, kan je als team optimaal samenwerken en je klant volledig centraal  zetten. Dat zorgt voor betere salesprestaties, een  hogere omzet en lagere ICT-kosten.”

g4b.nl   
covide.nl