BARNEVELD - Met bijna twintig mensen op de loonlijst is Jansen van de Grift Klimaattechniek een groeiende speler in de markt van verwarmen en koelen.

Anno 2023 nemen steeds meer ondernemingen de afslag richting duurzame bedrijfsvoering. Daarin speelt een klimaatvriendelijk (en in veel gevallen een gasloos) bedrijfspand vaak een hoofdrol. Het team van Jansen van de Grift realiseert lokaal en in toenemende mate regionaal en landelijk klimaatoplossingen voor particuliere én zakelijke klanten. Dat varieert van het ontwerpen, monteren en onderhouden van warmtepompinstallaties tot advies en installatie van airconditioning, die volgens mede-eigenaar Geert Jansen in hoog tempo steeds populairder worden.

“Airconditioninginstallaties en warmtepompen dragen bij aan het duurzamer en zelfs gasloos worden van bedrijven. Zo geniet je het hele jaar door van een aangenaam binnenklimaat in een woning of bedrijfspand.” Ook onderhoud en service is een belangrijke ‘tak van sport’ voor de Barneveldse onderneming. “Dat alles doen we grotendeels in de gemeente Barneveld, maar we zien ook een landelijke groei.”

Aanvulling op het netwerk
Om de groei van Jansen van de Grift te faciliteren staan er verhuisplannen naar een nieuw bedrijfspand op stapel aan het einde van het jaar. Ondernemen brengt de nodige uitdagingen met zich mee, geeft Geert aan. Het sponsorschap van SDVB en in het verlengde daarvan de bijeenkomsten, vormen een mooie aanvulling op het netwerk van Jansen van de Grift. “Je spreekt tijdens die ontmoetingen weer eens met andere ondernemers, leert nieuwe mensen kennen en wisselt het nodige uit. Niet alleen gezellig, maar ook leuk en leerzaam.”

www.jansenvandegrift.com