BARNEVELD - Greengiving, specialist in duurzame relatiegeschenken, heeft tijdens de Gouden Gazellen Awards de 116e plek behaald in de top 150 van snelgroeiende bedrijven. Daarmee mag de Barneveldse onderneming zich één van de snelst groeiende bedrijven van regio Nederland-Oost noemen.
 
Door de groei van het bedrijf betrok Greengiving recent een zichtlocatie aan de Plantagelaan in Barneveld. Het magazijn werd te klein, de kantoorruimte te krap en er ontstond behoefte aan een grote showroom voor alle duurzame producten, vertelt eigenaar Florus Floor. Het grote voordeel van de nieuwe locatie is de ruimte. “De oppervlakte wordt meer dan verviervoudigd naar zeshonderd vierkante meter. Hier kunnen klanten alle duurzame producten bekijken, met als groot pluspunt de persoonlijke begeleiding bij het maken van een keuze. Ook kan er ter plekke een digitale drukproef worden gemaakt, zodat de klant het gewenste product met bedrukking al helemaal voor zich ziet. Verder is het assortiment uitgebreid met onder meer kerstpakketten die duurzame producten bevatten.”
 
Duurzaamheid is een belangrijk thema bij Greengiving. Het nieuwe pand past daarom uitstekend bij Greengiving. In de ruimtes wordt duurzame energie opgewekt, waardoor een gasaansluiting niet nodig is. Verder is het een opvallend en eigentijds nieuwbouwpand met een mooie uitstraling, onder andere door het gebruik van glas op de voorgevel.

www.greengiving.nl