BARNEVELD - Je zakelijke energierekening omlaag brengen? Dat hoeft niet ingewikkeld te zijn, zo bewijzen ze bij LedsGoEco.

Het Barneveldse bedrijf helpt bedrijven, sportclubs en agrarisch ondernemers om te verduurzamen. “Met zonnepanelen, warmtepompen, laadpalen en ledverlichting bieden we een totaaloplossing. Je hebt één aanspreekpunt en we ontzorgen je volledig. Van installatie, onderhoud en monitoring tot het aanvragen van subsidies en financiering”, vertelt Kees de Dreu, duurzaamheidsadviseur bij LedsGoEco.

ClubliefdeZelf voetbalt Kees al vanaf zijn achtste bij SDV Barneveld en zijn clubliefde voor de blauw-witten steekt hij ook op de werkvloer niet onder stoelen of banken. Toen hij een balletje opgooide om met LedsGoEco sponsor te worden, was de keuze snel gemaakt. “We zijn lid geworden van de Business Club uit maatschappelijke betrokkenheid, maar het helpt ook om onze naamsbekendheid in de regio te vergroten.”Goede sprekersAls hij zelf op zaterdag niet binnen de lijnen staat, is de Barneveldse duurzaamheidsadviseur in het business home te vinden.

Ook bezoekt hij regelmatig events van de Business Club. “Ze hebben keer op keer goede sprekers. Je steekt er altijd wel iets van op. En het levert ook leuke netwerkkansen op. Ik sprak laatst iemand die ik al dertig jaar ken, maar waarvan ik nooit goed wist wat hij deed. Nu gaat hij voor ons aan de slag!”

www.ledsgoeco.nl