BARNEVELD - De Rabobank heeft de schouders onder Hét Preuvement gezet door hoofdsponsor te worden. Mariska de Kleijne-Spijker, directeur Bedrijven bij Rabobank Gelderse Vallei ondertekende met mede-initiatiefnemers Gert Ansink en Jaap van der Veer het sponsorcontract voor het evenement dat op 2 en 3 september plaatsheeft rond en in Kasteel De Schaffelaar.

,,Als coöperatieve bank willen we graag mensen met elkaar verbinden en kennis delen,’’ licht de Kleijne toe. ,,Zo versterken we de omgeving waarin onze klanten wonen en werken, en geven we inhoud aan ons motto: aandeel in elkaar. Hét Preuvenement bood ons de mogelijkheid om gebruik te maken van de faciliteiten,’ vervolgt de Kleijne. ,,Dat is ook de reden waarom we op 2 september een themabijeenkomst voor ondernemers organiseren. Eerst hebben we een informatieve sessie en vervolgens sluiten we aan bij hèt Preuvenement. Om te netwerken, maar ook om te proeven van smaakvol Barneveld.’’
Informatie over de ondernemersbijeenkomst tijdens Hét Preuvenement kan verkregen worden via communicatie@gv.rabobank.nl.

Hét Preuvenement op Kasteel De Schaffelaar kan zich verheugen op een grote belangstelling van sponsoren en horecabedrijven die zich hier van hun beste kant zullen laten zien. Tijdens het event is ook de pattisier Robèrt van Beckhoven van de partij. Hij geniet bekendheid als jurylid van het populaire tv-programma Heel Holland Bakt. Van Beckhoven treedt toe tot het juryteam waarin hij samen met onder anderen Huub Oudshoorn de Preuf Award uitreikt aan het best presterende restaurant.
Hét Preuvenement krijgt overigens ook een uniek betaalmiddel: Het Schaffelaartje! Alle informatie op de recent gelanceerde website: preuvementenbarneveld.nl