KOOTWIJKERBROEK -  Veldhuizen Totaal Groep opent onder de naam PKV Bouwmaterialen B.V. een groothandel die de beste opties op het gebied van duurzaam  bouwen onder één dak verenigt.

De recent geopende groothandel PKV Bouwmaterialen is leverancier van innovatieve bouwsystemen en -materialen. ,,Duurzaam bouwen is actueel, maar het is makkelijk om te verdwalen in de vele opties die momenteel op de markt zijn”, vertelt Pieter van Veldhuizen van de Veldhuizen Totaal Groep. ,,Daarom zijn we een groothandel gestart waar men bouwmaterialen vindt die niet alleen milieuvriendelijk zijn, maar die ook een uiterst lange levensduur hebben. PKV Bouwmaterialen levert diverse innovatieve bouwmaterialen, zoals een prefab funderingsbekistingsysteem dat momenteel de snelste manier van bekisten is op de markt. Het assortiment omvat materialen waarmee ecologisch verantwoord en snel gebouwd kan worden. Uiteraard zonder in te boeten op kwaliteit.”

De groothandel is ook leverancier van het innovatieve Styro Stone-concept, een bouwmethode die gebruikmaakt van dubbelwandige, kunststof bouwblokken die nog het meest lijken op legostenen. Een andere snelbouwoptie in het assortiment zijn de geprefabriceerde keramische wanden. Deze worden kant-en-klaar op de bouwplaats afgeleverd, waardoor het casco van een woning al na één week kan worden opgeleverd. PKV Bouwmaterialen is gevestigd aan de Oude Essenerweg 17 in Kootwijkerbroek.

pkvbouwmaterialen.nl